TUTUSTUMISKURSSI

Haaveena oppia lentämään?

Lentäminen kevytlentokoneella on mieleenpainuva ja nautinnollinen elämys, jonka haluaa kokea yhä uudelleen. PHIL tarjoaa nyt kaikille mahdollisuuden päästä kokeilemaan millaista oikea lentäminen on.

Mitä pakettiin sisältyy?

Esittelykurssiin sisältyy teoriaopastus sekä 30 minuuttia lentoaikaa, jolloin pääsee itse ohjaamaan konetta opettajan ohjeistamana. Hintaan sisältyy myös Päijät-Hämeen Ilmailuyhdistyksen jäsenyys. Lennosta saa koulutustodistuksen, joka hyväksiluetaan, jos jatkaa ultrakevyellä lentämistä missä tahansa koulutusorganisaatiossa Suomessa. Lentokone on kaksipaikkainen, joten opettajan lisäksi siihen mahtuu yksi oppilas kerrallaan.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Esittelykurssi kevytlentokoneella soveltuu jokaiselle ilmailulajeista kiinnostuneelle tai muuten vaan kokeilunhaluiselle henkilölle. Tutustumislentoja järjestetään päivittäin vuoden ympäri. Mikäli teitä on isompi porukka(esim. työporukka) on meillä tarjota myös teille räätälöity Päivä lentäjänä – tapahtuma, johon kuuluu mm. ilmailumuseossa vierailua ja simulaattorilla lentämistä.

Avaa tästä: Ilmailupäivä esite